Gå til hovedinnhold Gå til søk Booking

Våre guider

Fredrik Nilssen

34 år fra Bodø
Fredrik har jobbet over 7 år i helsevesenet med akutt syke, og hardt skadde pasienter. Han har også lang erfaring med klatring og ferdsel i bratt terreng både sommer og vinter. Fredrik er opptatt av å skape trygghet for alle på tur og finner stor glede i å coache våre gjester i fjellveggen, slik at opplevelsen underveis føles trygg og mestringsopplevelsen vel fremme på toppen blir maksimal.

Krisztian Karlsen

Krisztian jobber til daglig som ambulansearbeider. På fritiden står friluftsliv i høysetet

Torbjørn Øiesvold

Torbjørn har jobbet med guiding gjennom eget selskap i mange år og har lang erfaring med å ta kunder med på tur i bratt terreng. Han er opptatt av mestringsopplevelser og at deltakere skal få ting til selv. Torbjørn var initiativtaker til å få etablert via ferrata på Bratten.

Tijs Holstein

Tijs flytte til Bodø fra Nederland for noen år siden og driver blant annet PUST  som ligger i Bodø havn. På fritiden er det friluftsliv og klatring som står i fokus.

Svein Inge Sjøbu

Svein Inge har jobbet i mange år med sikkerhet og beredskap tilknyttet redningstjenesten og brenner for aktivt friluftsliv hele året uansett værforhold. Svein Inge er også daglig leder for Bratten Via Ferrata.