Gå til hovedinnhold Gå til søk Booking

Om oss

Verdens Nordligste Via Ferrata

Historien

Ideen bak Bratten Via Ferrata kom fra Torbjørn Øiesvold som i lang tid har drevet med opplevelsesbasert reiseliv og guidede turer. Torbjørn startet i 2020 en dialog med Bodø Kommune for å se på muligheten til å få etablere seg på Bratten, parallelet med at han la planer for hvordan prosjektet kunne gjennomføres. Da det etter hvert ble klart at dette kunne la seg gjennomføre, men at det kom til å påløpe store kostnader for å kunne gjennomføre prosjektet måtte han på jakt etter partnere.

Morten Jakhelln og Trond Eirik Paulsen ble kontaktet i løpet av 2021 og de tente umiddelbart på idéen til Torbjørn. Morten og Trond Eirik har med sin solide erfaring fra næringsliv, oppstartsbedrifter og byutvikling vært avgjørende for å kunne realisere planene for Bratten via Ferrata.

Veien videre

Bratten er et område som i praksis ligger i Bodø by men tilbyr flotte naturopplevelser likevel. Bratten Via Ferrata har et ønske om å utvikle området på Bratten med flere bynære opplevelser på sikt.

Foruten området på Bratten har vi et ønske om å legge til rette for å gjør Bodø by til en destinasjon som tilbyr flere nye opplevelser for tilreisende og innbyggere.