Gå til hovedinnhold Gå til søk Booking

Klatrerutene

Begge våre ruter starter ned ved havet. Du starter turen med å gå over en nepalbro før du begynner klatring rett opp klippen. På en hylle i fjellet 40 meter inn langs den felles starten deler klatrerutene seg i to forskjellige ruter. Begge ruter byr på fantastisk utsikt og morsom klatring, men også litt forskjellige utfordringer.

Klatrerute med hengebro

Ruten tar deg langs klippen over havet og veksler mellom loddrett klatring og at vi beveger oss sidelengs på små hyller i veggen. Der det ikke er hyller er det satt inn fottak for å gå på. Midtveis i veggen er det en luftig nepalbro på 10 meter som vi krysser før vi nærmer oss rutens mest krevende parti der vi skal komme forbi et overheng. Etter overhenget er det et kortere loddrett parti igjen før vi kommer opp til en luftig benk med utsikt hvor du kan slappe av og la inntrykkene og utsikten synke inn.

Vi anbefaler at du har noe erfaring med klatring eller via ferrata om du vil gå denne ruten.

Klatrerute rett opp

Ruten byr på mye vertikal klatring, men ikke noe overheng. Ruten er en mer direkte tur mot toppen en vår andre rute. På slutten av ruten kan man velge om man vil følge wire rett opp til toppen, eller følge en gangbro langs utsiden av klippen bort til der den andre ruten avsluttes.

Vi anbefaler denne dersom du ikke har klatret eller gått via ferrata tidligere.